"City of Angels (1998)"
HD City of Angels (1998) 1998 6.7
City of Angels (1998)
City of Angels (1998)

City of Angels (1998)

Dramë Fantazi Romancë  1998 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
City of Angels (1998)
HD
IMDb: 6.7
114 min

Frymëzuar nga modernia klasike, Krahët e Dëshirës, Qyteti përfshin një engjëll (Cage) i cili shikohet nga një doktoreshë në dhomën e operimit… Mund të lindë diçka mes një engjëlli dhe…

Country: ,