"City of Ember (2008) me titra shqip"
City of Ember (2008)
HD
IMDb: 6.5
90 min

Për breza, njerëzit e qytetit të Ember-it kanë krijuar një botë mahnitëse me drita vezulluese. Por gjeneratori më i fuqishëm i Emberit po prishet… dhe llampat madhështore që ndriçojnë qytetin…

Country: