"Clash of the Titans (2010)"
HD Clash of the Titans (2010) 2010 5.8
Clash of the Titans (2010)
Clash of the Titans (2010)

Clash of the Titans (2010)

Aksion Aventurë Fantazi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Clash of the Titans (2010)
HD
IMDb: 5.8
106 min

Perseu, biri i Zeusit, lufton me forcat e errëta të nëntokës për t’i ndaluar që të pushtojnë Tokën dhe Qiellin…

Country: , ,