"Clemency (2019) me titra shqip"
HD Clemency 2019 6.4
Clemency
Clemency

Clemency

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Clemency
HD
IMDb: 6.4
112 min

Ndërsa përgatitet të ekzekutojë një tjetër të burgosur të dënuar me vdekje, Bernadin duhet të përballet me demonët psikologjikë dhe emocionalë që puna e saj krijon, së fundmi lidhur me…

Country:
Genre: Dramë