"Closed Circuit (2013) Me titra shqip"
HD Closed Circuit (2013) 2013 6.2
Closed Circuit (2013)
Closed Circuit (2013)

Closed Circuit (2013)

Dramë Krim Mister Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Closed Circuit (2013)
HD
IMDb: 6.2
96 min

Një çështje e një profili të lartë terrorizmi papritur lidh bashkë dy ish të dashuruar në ekipin e mbrojtjes, duke vënë në provë kufijtë e besnikërisë së tyre dhe duke…

Country: ,