"Clover (2020) me titra shqip"
Clover
HD
IMDb: 4.0
101 min

Dy vëllezër irlandezë janë në borxh ndaj bosit italian të zonës. Ndërsa përpiqen t’i shpëtojnë ndjekjes së tij, ata përfshihen në një lëmsh vrasjesh dhe ngatërresash, shkakun e të cilave…

Country: