"Colette (2018) Me titra shqip"
HD Colette (2018) 2018 6.7
Colette (2018)
Colette (2018)

Colette (2018)

Dramë Histori  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Colette (2018)
HD
IMDb: 6.7
111 min

Pasi martohet në Paris, jeta e Koletës nga fshati, ndryshon rrënjësisht. Ajo njihet me shoqërinë e lartë dhe pranon të shkruajë një roman që botohet nën autorësinë e bashkëshortit të…

Genre: Dramë, Histori