"Colossal (2016) Me titra shqip"
HD Colossal (2016) 2016 6.2
Colossal (2016)
Colossal (2016)

Colossal (2016)

Dramë Fantazi Sci-fi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Colossal (2016)
HD
IMDb: 6.2
109 min

Gloria është një vajzë festash e papunë e detyruar ta lërë jetën e saj në qytetin e Nju Jorkut dhe të kthehet në shtëpi. Kur njoftimet shpallin që një krijesë…