"Colt 45 (2014)"
Colt 45 (2014)
HD
IMDb: 5.8
85 min

Vinsenti një djalë 22-vjeçar, është instruktor qitjeje dhe rregullues armësh brenda policisë kombëtare. Pavarësisht nga talenti i tij, ai refuzon të përfshihet në brigadë. Një ditë gjatë një stërvitje, ai…

Country: ,