"Compound Fracture (2014)"
HD Compound Fracture (2014) 2014 4.4
Compound Fracture (2014)
Compound Fracture (2014)

Compound Fracture (2014)

Horror Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Compound Fracture (2014)
HD
IMDb: 4.4
90 min

Michael ishte larguar nga shtëpia kur ishte i ri, por rikthehet më vonë. Chloe pas vdekjes së motrës kthehet edhe ai me nusen e ti në shtëpi Juliette dhe Angst…

Country: