"Conor McGregor: Notorious (2017) me titra shqip"
HD Conor McGregor: Notorious (2017) 2017 7.2
Conor McGregor: Notorious (2017)
Conor McGregor: Notorious (2017)

Conor McGregor: Notorious (2017)

Dokumentar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Conor McGregor: Notorious (2017)
HD
IMDb: 7.2
90 min

Një film-dokumentar që paraqet jetën e luftëtarit më të përfolur në UFC këto vitet e fundit, Conor McGregor (Konor MekGregor) dhe hapat që ndoqi për tu bërë një nga kampionët…

Country:
Genre: Dokumentar