"Contracted: Phase II (2015) me titra shqip"
HD Contracted: Phase II (2015) 2015 5.1
Contracted: Phase II (2015)
Contracted: Phase II (2015)

Contracted: Phase II (2015)

Dramë Horror Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Contracted: Phase II (2015)
HD
IMDb: 5.1
78 min

Rajli kërkon kurën për një sëmundje që vrau Semantën dhe që mund të vrasë atë dhe gjithë botën.

Country: