"Coriolanus (2011)"
HD Coriolanus (2011) 2011 6.1
Coriolanus (2011)
Coriolanus (2011)

Coriolanus (2011)

Dramë Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Coriolanus (2011)
HD
IMDb: 6.1
123 min

Qytetarët e Romës janë të uritur. Koriolanusi, heroi i Romës, një ushtar i madh dhe një njeri që ka besime të rrepta, e përçmon popullin. Roma është e përgjakur. I…

Country: