"Corn Island (2014)"
HD Corn Island (2014) 2014 7.6
Corn Island (2014)
Corn Island (2014)

Corn Island (2014)

Dramë Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Corn Island (2014)
HD
IMDb: 7.6
100 min

Filmi tregon se lumi është ai që krijon dhe shkatërron në një cikël të përjetshëm, madje as njeriu nuk mund t’i shpëtojë furisë së tij.

Genre: Dramë, Luftë