"Corporate Animals (2019) me titra shqip"
HD Corporate Animals (2019) 2019 4.4
Corporate Animals (2019)
Corporate Animals (2019)

Corporate Animals (2019)

Horror Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Corporate Animals (2019)
HD
IMDb: 4.4
86 min

Një ekskursion me stafin e punës për të rritur bashëkëpunim dhe punën në grup merr një kthesë të papritur dhe të tërë detyrohen të përballen me anët e tyre më…

Country:
Genre: Horror, Komedi