"Countdown (2011) Me titra shqip"
HD Countdown (2011) 2011 6.5
Countdown (2011)
Countdown (2011)

Countdown (2011)

Aksion Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Countdown (2011)
HD
IMDb: 6.5
119 min

Një film aksion ku në qendër të filmit është mashtrimi nëpërmjet bukurisë femërore dhe implikimi i një agjenti kredish në botën e mafies aziatike.

Country: