"Countdown (2016) me titra shqip"
HD Countdown (2016) 2016 4.8
Countdown (2016)
Countdown (2016)

Countdown (2016)

Aksion Krim Mister  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Countdown (2016)
HD
IMDb: 4.8
90 min

Super yjet e Wrestling Dolph Ziggler and Kane luajnë në këtë thriller elektrizues. Kur një psikopat rrëmben një fëmijë dhe e lidh me eksploziv, Rei (Ziggler) i ndjekur nga humbja…

Country:
Genre: Aksion, Krim, Mister