"Crypto (2019) me titra shqip"
HD Crypto (2019) 2019 5.3
Crypto (2019)
Crypto (2019)

Crypto (2019)

Dramë Krim Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Crypto (2019)
HD
IMDb: 5.3
105 min

Një bankieri të ri i caktojnë një detyrë në hetimin e një rrjeti korrupsioni dhe mashtrimesh në vendlindjen e tij. Ky hetim do të ndikojë në jetën e tij personale…

Country: