"Cucuy: The Boogeyman (2018)"
HD Cucuy: The Boogeyman (2018) 2018 4.6
Cucuy: The Boogeyman (2018)
Cucuy: The Boogeyman (2018)

Cucuy: The Boogeyman (2018)

Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Cucuy: The Boogeyman (2018)
HD
IMDb: 4.6
94 min

Në qytetin e vogël dhe të qetë të Glimer Pikut fillojnë të zhduken fëmijë në mënyrë të mistershme. Kështu, adoleshentja rebele, Sofia, e dënuar me arrest shtëpie, fillon të dyshojë…

Country:
Genre: Thriller