"Custody (2017)"
HD Custody (2017) 2017 7.5
Custody (2017)
Custody (2017)

Custody (2017)

Dramë Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Custody (2017)
HD
IMDb: 7.5
93 min

Miriami dhe Antuani janë divorcuar dhe Miriami kërkon kujdestarinë e djalit të tyre. Antuani, një psikopat i dhunshëm, hiqet si një burrë i përbuzur, që fëmijët i janë kthyer kundër,…

Country: