"Cyborg Soldier (2008) me titra shqip"
Cyborg Soldier (2008)
HD
IMDb: 4.3
84 min

Një “Sajborg” i krijuar si makineri vrasëse, shpëton nga vendi ku u krijua, me ndihmën e një punonjëse të shtetit dhe ai përpiqet të shpëtojë nga shkencëtarët e rrezikshëm që…

Country: ,