"Dabbe: Bir Cin Vakasi (2012)"
HD Dabbe: Bir Cin Vakası (2012) 2012 6.2
Dabbe: Bir Cin Vakası (2012)
Dabbe: Bir Cin Vakası (2012)

Dabbe: Bir Cin Vakası (2012)

Horror Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Dabbe: Bir Cin Vakası (2012)
HD
IMDb: 6.2
119 min

Një familje fillon të ketë aktivitete paranormale në shtëpi, dhe vendosin kamera. Atëherë kuptojnë që një magji e zezë i është vënë pas. Duke parë filmimet ata fillojnë të zbulojnë…

Country: