"Daddy’s Home 2 (2017)"
HD Daddy’s Home 2 (2017) 2017 6.0
Daddy’s Home 2 (2017)
Daddy’s Home 2 (2017)

Daddy’s Home 2 (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Daddy’s Home 2 (2017)
HD
IMDb: 6.0
100 min

Duke qenë se më në fund e pranuan ekzistencën e njëri-tjetrit, Bred dhe Dasti tani duhet të merren gjatë pushimeve me baballarët e tyre të bezdisshëm.

Country:
Genre: Komedi