"Dag II me titra shqip"
HD The Mountain II (2016) 2016 8.9
The Mountain II (2016)
The Mountain II (2016)

The Mountain II (2016)

Dramë Luftë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 8.9
The Mountain II (2016)
HD
IMDb: 8.9
135 min

Mali 2 tregon historinë e një grupi forcash speciale klandestinë te quajtur “Prurësi i Stuhisë’. Bekiri dhe Oguzi, shokë të ngushtë, janë rregjistruar në trajnimin e famshëm të forcave speciale…

Country:
Genre: Dramë, Luftë