"Damage (2009)"
HD Damage (2009) 2009 5.7
Damage (2009)
Damage (2009)

Damage (2009)

Aksion Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Damage (2009)
HD
IMDb: 5.7
102 min

Një ish i dënuar, lufton nëpër kafaze për të paguar operacionin që do shpëtonte vajzën e viktimës së tij. Gjatë rrugës ai mëson dashurinë prindërore dhe miqësinë në vende të…

Country: ,