"Dammit! (2011) me titra shqip"
HD Turn Me On, Dammit! (2011) 2011 6.3
Turn Me On, Dammit! (2011)
Turn Me On, Dammit! (2011)

Turn Me On, Dammit! (2011)

Dramë Komedi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Turn Me On, Dammit! (2011)
HD
IMDb: 6.3
76 min

Në Skodeheimen Norvegji, 15-vjeçarja Alma e pushtuar nga hormonet, ka mendime që nga më romantiket për Arturin, të dashurin e zemrës dhe deri në fantazi nga më të shfrenuarat për…

Country:
Genre: Dramë, Komedi