"Danger Close (2019)"
HD Danger Close (2019) 2019 6.8
Danger Close (2019)
Danger Close (2019)

Danger Close (2019)

Aksion Dramë Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Danger Close (2019)
HD
IMDb: 6.8
118 min

Në gusht të 1966, në një plantacion në Vietnam të quajtur Long Tan, 108 ushtarë të rinj dhe pa përvojë nga Australia dhe Zelanda e Re luftojnë për mbijetesë kundrejt…

Country: