"Dangerous Lies (2020)"
Dangerous Lies
HD
IMDb: 5.2
96 min

Pasi një i moshuar pasanik vdes ai i lë të gjithë pasurinë e tij kujdestares, ajo përfshihet në një rrjet mashtrimesh dhe vrasjesh. Për të mbijetuar, asaj do t’i duhet…

Country: