"Dark Shadows (2012)"
HD Dark Shadows (2012) 2012 6.2
Dark Shadows (2012)
Dark Shadows (2012)

Dark Shadows (2012)

Fantazi Komedi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Dark Shadows (2012)
HD
IMDb: 6.2
113 min

Një vampir i burgosur, Barnaba Collins,  është liruar dhe kthehet në shtëpinë e tij stërgjyshërore, ku pasardhësit e tij jofunksionalë kanë nevojë për mbrojtjen e tij…

Country: , ,
Genre: Fantazi, Komedi