"Darkman II: The Return of Durant (1995)"
HD Darkman II: The Return of Durant (1995) 1995 5.1
Darkman II: The Return of Durant (1995)
Darkman II: The Return of Durant (1995)

Darkman II: The Return of Durant (1995)

Aksion Aventurë Sci-fi Thriller  1995 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Darkman II: The Return of Durant (1995)
HD
IMDb: 5.1
93 min

Rikthehen Njeriu i Errësirës dhe Duranti. Këtë herë, Duranti ka në plan të marrë përsipër tregtinë e drogës të qytetit duke përdorur armatime të teknologjisë së lartë. Njeriu i Errësirës…

Country: ,