"Darkman III: Die Darkman Die (1996) me titra shqip"
HD Darkman III: Die Darkman Die (1996) 1996 4.8
Darkman III: Die Darkman Die (1996)
Darkman III: Die Darkman Die (1996)

Darkman III: Die Darkman Die (1996)

Aksion Sci-fi Thriller  1996 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Darkman III: Die Darkman Die (1996)
HD
IMDb: 4.8
87 min

Në përpjekje për të rikrijuar formulën e tij dhe për të rregulluar fytyrën e shpërfytyruar, doktori Pejton Uestlejk pranon të bashkëpunoj me një nga mjeket përgjegjëse për gjendjen e tij….

Country: