"Dassehra (2018)"
HD Dassehra (2018) 2018 3.8
Dassehra (2018)
Dassehra (2018)

Dassehra (2018)

Hindi Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Dassehra (2018)
HD
IMDb: 3.8
131 min

Kjo është historia e një polici të ndershëm i cili është i rrethuar nga rrethana të pafavorshme. Është një film emocionues i drejtuar nga krimi dhe politika. Filmi sillet rreth…

Country:
Genre: Hindi, Thriller