"Day of the Dead: Bloodline (2017) me titra shqip"
HD Day of the Dead: Bloodline (2017) 2017 3.4
Day of the Dead: Bloodline (2017)
Day of the Dead: Bloodline (2017)

Day of the Dead: Bloodline (2017)

Aksion Horror  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.4
Day of the Dead: Bloodline (2017)
HD
IMDb: 3.4
90 min

Një grup i vogël i personelit ushtarak dhe disa të mbijetuar banojnë në një bunker nëntokësor ndërsa kërkojnë të gjejnë një kurë në një botë të pushtuar nga zombiet.

Country: ,
Genre: Aksion, Horror