"Daylight’s End (2016)"
HD Daylight’s End (2016) 2016 5.4
Daylight’s End (2016)
Daylight’s End (2016)

Daylight’s End (2016)

Aksion Horror Sci-fi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Daylight’s End (2016)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Vite pasi një fatkeqësi shkatërron planetin dhe e kthen pjesën më të madhe të njerëzimit në kafshë të uritura në gjak, një udhëtar ndihmon një grup të mbijetuarish të shpëtojnë…

Country: