"Days of Glory (2006) me titra shqip"
HD Days of Glory (2006) 2006 7.0
Days of Glory (2006)
Days of Glory (2006)

Days of Glory (2006)

Dramë Histori Luftë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Days of Glory (2006)
HD
IMDb: 7.0
120 min

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, katër afrikano-veriorë rekrutohen në ushtrinë Franceze për të çliruar vendin nga pushtuesit nazistë, si dhe të luftojnë diskriminimin francez.