"Dead Awake (2016) me titra shqip"
HD Dead Awake (2016) 2016 4.6
Dead Awake (2016)
Dead Awake (2016)

Dead Awake (2016)

Horror Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Dead Awake (2016)
HD
IMDb: 4.6
99 min

Një grua e re duhet të shpëtojë veten dhe miqtë e saj nga një e keqe që i mbyt viktimat nëpërmjet fenomenit të paralizës së gjumit.

Country: