"Death in Buenos Aires (2014) me titra shqip"
Death in Buenos Aires (2014)
HD
IMDb: 5.7
90 min

Detektiv Çaves, një person familjar dhe polic i fortë,  do përpiqet të zgjidh një krim misterioz.  Për të zbuluar identitetin e vrasësist,  ai duhet të qartësoj enigmën që është gati…

Country: