"Department Q: The Absent One (2014)"
HD The Absent One (2014) 2014 7.1
The Absent One (2014)
The Absent One (2014)

The Absent One (2014)

Dramë Krim Mister Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Absent One (2014)
HD
IMDb: 7.1
119 min

Një inspektor së bashku me ndihmësit e tij merr përsipër një çështje për përdhunim dhe vrasje të dyfishtë, e cila implikon një grup studentësh dhe ishte quajtur si e zgjidhur…