"Ingrid Goes West (2017)"
Ingrid Goes West (2017) 2017 6.6
Ingrid Goes West (2017)
Ingrid Goes West (2017)

Ingrid Goes West (2017)

Dramë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Ingrid Goes West (2017)
IMDb: 6.6
98 min

Pas vdekjes së mamasë së saj dhe një serie ngjarjesh jo të mira, e reja Ingrid Thorbërn arratiset nga jeta e mëparshme duke u shpërngulur në perëndim për t’u miqësuar…

Country:
Genre: Dramë, Komedi