"Insanity (2014) me titra shqip"
HD Insanity (2014) 2014 5.8
Insanity (2014)
Insanity (2014)

Insanity (2014)

Mister Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Insanity (2014)
HD
IMDb: 5.8
96 min

Insanity është një film i cili tregon për një mjek ambicioz dhe një vrasës me te meta mendore. Ndërmjet mjekut dhe pacientit fillon një lidhje mendore e cila…

Country: ,