"Inside Man (2006) me titra shqip"
HD Inside Man (2006) 2006 7.6
Inside Man (2006)
Inside Man (2006)

Inside Man (2006)

Dramë Krim Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Inside Man (2006)
HD
IMDb: 7.6
129 min

Një polic, një grabitës bankash dhe një komisioner i fuqishëm futen në negociata ku janë të përfshira shumë rreziqe, kjo pas veprimeve fantastike të kriminelit në një situatë pengmarrje.

Country: