"Insidious: Chapter 2 (2013)"
HD Insidious: Chapter 2 (2013) 2013 6.6
Insidious: Chapter 2 (2013)
Insidious: Chapter 2 (2013)

Insidious: Chapter 2 (2013)

Horror Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Insidious: Chapter 2 (2013)
HD
IMDb: 6.6
106 min

Familja Lambert ribashkohet dhe është e lumtur pasi Xhoshi shkoi në botën e përtejme për të marrë mbrapa djalin e tij Daltonin. Megjithatë, ngjarjet e mbinatyrshme vazhdojnë të ndodhin, të…

Country: ,