"Intersect (2020) me titra shqip"
Intersect (2020)
HD
IMDb: 4.1
159 min

Një grup i ri studentësh arrijnë të shpikin një makineri që lejon udhëtimin në kohë dhe më pas zbulojnë se po pushtohen nga forca të mistershme të universit të ardhura…

Country: