"Interview with the Vampire"
HD Interview with the Vampire (1994) 1994 7.6
Interview with the Vampire (1994)
Interview with the Vampire (1994)

Interview with the Vampire (1994)

Dramë Fantazi Horror  1994 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Interview with the Vampire (1994)
HD
IMDb: 7.6
123 min

Një vampir tregon historinë e jetës së tij: dashuri, tradhëti, vetmi dhe uri.

Country: