"Into the White (2012) me titra shqip"
HD Into the White (2012) 2012 7.2
Into the White (2012)
Into the White (2012)

Into the White (2012)

Aksion Dramë Luftë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Into the White (2012)
HD
IMDb: 7.2
104 min

Pilotët Gjermanë dhe ata Britanike rrëzojnë njeri tjetrin në dëbore, dhe e gjejnë veten në të njëjtën kabinë, në përpjekje për t’i mbijetuar acarit të Norvegjisë.

Country: , ,