"Into the White (2012)"
HD Into the White (2012) 2012 7.2
Into the White (2012)
Into the White (2012)

Into the White (2012)

Aksion Dramë Luftë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Into the White (2012)
HD
IMDb: 7.2
104 min

Pilotët Gjermanë dhe ata Britanike rrëzojnë njeri tjetrin në dëbore, dhe e gjejnë veten në të njëjtën kabinë, në përpjekje për t’i mbijetuar acarit të Norvegjisë.

Country: , ,