"Iron Man 2 (2010)"
Iron Man 2 (2010)
HD
IMDb: 7.0
124 min

Për shkak të alter egos së tij prej Superheroi, Tony Stark duhet të luftojë me çështjet vdekjeprurëse që përfshijnë qeverinë, miqtë e tij dhe armiqtë e rinj.

Country: