"Iron Man 3 (2013) me titra shqip"
Iron Man 3 (2013)
HD
IMDb: 7.2
130 min

Kur bota e Toni Starkut kthehet përmbys nga një terrorist i frikshëm i quajtur Mandarin, ai fillon një odise për ringritje dhe ndëshkim.

Country: