"Ishq Ke Parindey (2015) me titra shqip"
HD Ishq Ke Parindey (2015) 2015 7.2
Ishq Ke Parindey (2015)
Ishq Ke Parindey (2015)

Ishq Ke Parindey (2015)

Muzikë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Ishq Ke Parindey (2015)
HD
IMDb: 7.2
120 min

Dy të dashuruar, një nga Pakistani dhe tjetri nga India, përballen me ndërhyrjen e burrit që i ka gjetur familja vajzës dhe bandës që drejtohet nga vëllai i djalit.

Country: