"Isle of Dogs (2018) Me titra shqip"
Isle of Dogs (2018)
HD
IMDb: 7.9
101 min

Në Japoni një kryebashkiak adhurues i maceve kërkon të shfarosë qentë dhe t’i zhdukë përgjithmonë ndaj i dëbon në një ishull të pabanuar. Një fëmijë i dhënë pas qenit tëtij…

Country: , ,